Helgen är över och idag började mina nio jobbdagar. Kändes ändå helt okej efter en fantastiskt härlig helg, fylld med god mat och lugn tillsammans med männsikor jag tycker om. Men visst kommer jag var sliten på onsdag nästa vecka när jag först är ledig igen. Helgen summerar jag med lite bilder då jag faktiskt försökte ha kameran rätt så nära till hands. 
 
Annars är det bara två veckor kvar innan jag börjar röra på mig från Kiruna och tillslut hamnar i USA på torsdagen, om inget tragiskt skulle ske på vägen! Jag känner mig stundvis lugn, jag försöker att inte tänka så mycket, men sen kommer ju de där stunderna när tankarna spinner iväg och fjärilarna i magen lever livet, då vill jag bara ta mitt pick och pack och dra på en gång! Men snart, väldigt snart är jag på plats. Reseförsäkringen är beställd och flera bankkort är fixade om något tokigt skulle ske. Allt "dö viktigt" är nu färdigt och presenter till allihopa kan jag äntligen checka av! Gud vad jag har letat och funderat på vad jag ska ta med mig och ge, men nu så. Lite svenskt godis åker också ner i väskan. Choklad och bilar är svenskt för mig, tänker jag fel där? 
 
Hoppas ni alla har det bra som kikar in här! 
 
 
Ylvas små kattungar, här har vi piggare Alice och Simon som var mer sovande. 
Vilken sommar vi haft i år. Att kunna sitta ute på kvällen och äta god mat, det är sommar för mig! 
Vi tog en promenad ner till vattnet med hundarna i hettan, men att ta ett dopp och svalka sig ville varken Mia eller Ninni. 
I tolv år har vi varit kompisar, Världens finaste hund. 
Här har min mommo bott längre än jag levt, en plats som alltid kommer vara hemma för mig! 
När jag fick stå för middagen blev det en fyllig sallad med räkor i, följt av det jag älskar mest på sommaren...
...Jordgubbar och glass!
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej