Blir lite smått galen just nu och känner att jag behöver skriva av mig.... Vad är problemet med att alltid göra allt i sista minuten....!?!?  Just nu är mitt stora problem att min skalle redan gått på jullov men skolarbetet som ska in innan jul är långt ifrån klart... Här sitter jag en sen kväll, klockan har precis passerat 23 och jag har knappt skrivit klart det jag ska prata om på seminariet i morgon.. Vill gå och lägga mig NU, men gör jag det kommer jag ju sitta där som ett fån i morgon och inte alls veta vad jag ska säga.... Bättre än så här är det tyvärr inte för min del just nu. Skolan går segt som tusan och huvudet befinner sig någon helt annan stans. Blir galen! Att man aldrig lär sig!

Hej på er alla fina människor där ute. Idag är jag fylld av glädje och längtan efter en fantastisk Ljusfest i Betelkyrka med dop till och med och underbar sång! Julen är nu nära och man får lite smått panik, tidsstressen som jag många gånger pratat om, var försvinner tiden!?!

 

Jul och lov innebär ju för mig en resa upp till Kiruna, 20onde bär det av. Jag längtar. Ska bli skönt att få ledigt och förhoppningsvis koppla av en stund innan jag sedan börjar beta av min SISTA termin i skolan!!?!?! AAAHHHHH, galet att jag tar studenten till sommaren…

 

Här kommer några bilder som jag och min fantastiska vän Emmy Lundberg var ute och tog i fredags.  Ska bli Julkort av dem här som ni kanske ser.