Hej igen på er som tar er tiden att kika in här ibland. För er som undrar är allt bra med mig. Tiden flyger iväg i ruskig fart och jag kan inte fatta att det på fredag redan gått ett år sedan jag fyllde 18 år. Skolan rullar på den med, massor med saker att göra och trots att jag slutat jobba nu, så känns det som om man inte hinner med allt man vill göra. Lite extra jobbigt känns det ju med tanke på att man kommer lämna Umeå till sommaren för nya äventyr. Men någonting säger mig att jag kommer komma tillbaka hit efter USA. Umeå har som blivit min egna lilla hemstad och hit kommer jag alltid att återvända. 
 
Helgen bjöd på lite fotografering i två omgångar. I fredags tog jag och Emmy oss ut efter skolan och i lördags var Agnes mitt sällskap. Lite snö och minusgrader har vi iaf här i Umeå nu, så har försökt fånga lite på bild. 
 
 
 
Hoppas alla har det bra! :) 
Första helgen 2014 bjöd på ett otroligt fint "vinter" bröllop. Att det inte skulle vara snö den fjärde januari i Umeå var ju inget som brudparet trodde då datumet sattes. Trotts det så fick vi gäster vara med om ett jätte fint och mysigt bröllop ute på gården på Olofsforsbruk i Nordmaling. Jag som ansvarade för brudparets barn hade inte möjlighet att bära kameran och fota så mycket som jag egentligen hade velat, men här får ni ändå en känsla av hur det såg ut i helgen! 
 
 
 
 
 
 
Tack för ett otroligt fint bröllop och tack för att ni finns!