Hejhej! Inte bloggat på ett tag nu igen! Julen är över och det känns otroligt skönt! Julen är typ det värsta jag vet! Att spendera tid med familjen och måste vara hemma.. usch inget jag gilla precis! Aja, fick i alla fall pengar till en dator, så nu är en sådan beställd, lär väll komma på ett tag!

Har nu i alla fall suttit och tittat på lite kläder! Har ett starkt behov av lite nya! Kollar lite på HM och GinaTricot.En grå och rosa tröjja från HM, Kostar 149 kr. Ska nog beställa bägge!


En grå-aktig tröjja från GinaTricot, Kostar 249 kr. Tror de blir och beställa den kanske också!


Även ett par pyxor från GinaTricot som går på 199kr, blir nog dom med! 


Aja, inte så mkt att skriva. Nyår på torsdag, längtar men ändå inte. Blir ett nytt år att ta itu med då också, men inte heller så länge kvar tills jag fyller år då heller, så det känns ändå rätt skönt! Aja, med spotify på och hörlurarna på  huvudet sitter jag och lyssnar på  Eminem. Mamma och dom ska hyra någon film på TV:n nu, så ska nog och joina dom nu. Men ha de underbart så länge! Så hörs vi!

P.K.S.

Hejhej igen på er! Bloggar nu igen en sväng. Har inte alls tänkt på det nu på ett par dagar, men aja!
Skolan går bra, har fått betyget för svenska uppsatsen jag skrev, MVG! :) Känner mig nöjd, men längtar nu efter att får den skriftliga bedömningen till den! Hoppas de står något fint där! :)
Annars tränar jag för fullt, veckans höjdpunkter är de verkligen! De är de ENDA man ser fram emot!

Härligt med fredag igen! Men ska uoo tidigt i morgon, för ska till Gällivare med mamma, Saga, Helene och Isabelle O. Mamma och Helene ska på  någon kurs, så då måste vi passa Saga. Blir borta där en natt, hemma igen på söndag!

Ääh, nu ska jag gå, maten är framdukat. Ni får lite bra musik och lyssna på! Ha de så bra så länge!

P.K.S.