Godmorgon!

Känns som om jag klev upp lite tidigt i dag. Vaknade vid 9 typ gick ner och skulle kolla om det fanns kvar godis på vardagsrumms bordet, men det gjorde det inte för mamma hade gömmt dom :(. Så gick och fråga mamma vars dom var och så fick jag godis :D. Aja, nu har hon gjort frukost och vi har ätit en massa gott. Ska ta och ringa Elina nu snart tror jag. För jag vill VERKLIGEN göra saker nu då jag är i Kiruna, för det är jag inte så ofta, bara på loven. Men men, ska gå och ta en dusch sen ringa Elina. Ha en bra dag så får vi höra, Kram!
HejHej.

Förlåt att jag inte bloggat något i dag, men kom inte fram hit till kiruna för än vid 10 över 5 för tåget var försenat och en massa så fick åka buss från boden för att tåget man skulle byta till där inte kunnde vänta. Aa, så det blev typ en försening på 3 timmar.. Jaja, nu är jag i alla fall hemma hos mamma. Vi har kollat på Lets Dance och ätit en massa godis osv. Mamma klagar hela tiden på att hon inte kan röra sig, men kan förstå henne, för ser ju ut som om hon svalt en basket boll, hahah! Jaja, orkar inte skriva så mycket mera. Ha det bra så får vi höras i morgon i gen. För ska gå och sova strax har varit vaken sen 5 i morsse. Godnatt, Kram!


 KIRUNA!
Nu sitter jag på golvet med datan på sängen och skriver. Har varit med Rebecka hela dagen kom hem vid tjugo i 9. Har nu packat och städat rätt så noga så min bror kan bo i mitt rum, har även bäddat rent på sängen. Sitter och chattar på msn och smsar, ska nu gå och äta sen sova så jag orkar upp klockan 5 sedan. Men ni får ha det så bra. Får se om jag orkar blogga i morgon på morgonen innan jag far till bussen. Annars får ni ha en bra dag i morgon så hörs vi sedan då jag kommit fram. Godnatt, Kram!