Helgen är över och idag började mina nio jobbdagar. Kändes ändå helt okej efter en fantastiskt härlig helg, fylld med god mat och lugn tillsammans med männsikor jag tycker om. Men visst kommer jag var sliten på onsdag nästa vecka när jag först är ledig igen. Helgen summerar jag med lite bilder då jag faktiskt försökte ha kameran rätt så nära till hands. 
 
Annars är det bara två veckor kvar innan jag börjar röra på mig från Kiruna och tillslut hamnar i USA på torsdagen, om inget tragiskt skulle ske på vägen! Jag känner mig stundvis lugn, jag försöker att inte tänka så mycket, men sen kommer ju de där stunderna när tankarna spinner iväg och fjärilarna i magen lever livet, då vill jag bara ta mitt pick och pack och dra på en gång! Men snart, väldigt snart är jag på plats. Reseförsäkringen är beställd och flera bankkort är fixade om något tokigt skulle ske. Allt "dö viktigt" är nu färdigt och presenter till allihopa kan jag äntligen checka av! Gud vad jag har letat och funderat på vad jag ska ta med mig och ge, men nu så. Lite svenskt godis åker också ner i väskan. Choklad och bilar är svenskt för mig, tänker jag fel där? 
 
Hoppas ni alla har det bra som kikar in här! 
 
 
Ylvas små kattungar, här har vi piggare Alice och Simon som var mer sovande. 
Vilken sommar vi haft i år. Att kunna sitta ute på kvällen och äta god mat, det är sommar för mig! 
Vi tog en promenad ner till vattnet med hundarna i hettan, men att ta ett dopp och svalka sig ville varken Mia eller Ninni. 
I tolv år har vi varit kompisar, Världens finaste hund. 
Här har min mommo bott längre än jag levt, en plats som alltid kommer vara hemma för mig! 
När jag fick stå för middagen blev det en fyllig sallad med räkor i, följt av det jag älskar mest på sommaren...
...Jordgubbar och glass!
 
 
 
 
 
 
Kikar in här lite snabbt idag såhär på kvällskvisten. Min andra natt hos Mommo ikväll, måste som passa på när jag nu är ledig känner jag och medans jag kan! Har varit ensam hemma med hunden sen förra veckan då mamma och de är bortresta, och sååå hon njuter att får vara ute hela dagen här hos Mommo. Hon vägrar komma in när man ropar på henne, lägger sig ner på marken och stirrar i backen som om man inte finns. Får se, kanske lämnar henne här nere. 

Annars har det varit en bra dag, grejat på med massa kort på förmiddagen och eftermiddagen bjöd på två trevliga besök. Känns lite lättare att gå tillbaka till jobbet när man hunnit med en hel del. Får se vad för spännande jag hittar på till helgen då jag är ledig, men först väntar två dagar med jobb! Måste passa på och slappa i härliga kläder när man är ledig. Så här har jag sett ut idag. 


ledig, sommar,
Klockan är efter nio och vi sitter fortfarande ute på verandan hos Mommo. Trotts att solen inte står högt är kylan inte här, det enda som stör är de förbaskade små krypen som flyger omkring. "Myggdödaren" börjar ta slut så snart beger jag mig till sängs. På mitt shema står LEDIG i morgon och gud så jag ska njuta! Vi ses allihopa! 
Har upptäkt att kvarg med mjölk och russin smakar nästan som skyr på Island. Det får mig att sakna och längta tillbaka dit! Prova, jag lovar det är jätte gott!