Ligger nu i min säng med Isabelle, vi har varit nere och ätit tårta då sötnowsen Saga fyller 1 år idag! Grattis hjärtat!

Annars satt jag kvar på skolan med Josefin till tjugo över fyra fast vi fick sluta två idag. Där efter drog jag hem till Isabelle en sväng.  Ligger nu här och måste plugga HK och göra svenska uppgifter i massor som ska in på fredag! Har ingen aning om hur jag ska hinna..

Igår blev det inget bloggande alls för min del. Men efter attjag kom hem från träningen blev det att läsa ut svenska boken, och sen somnade jag vid nio reda, var så sjukt trött. Men så blir de ibland! Ibland hinner jag inte alls blogga! Men försöker så gott jag kan! Men ska gå och plugga nu. Bilder kommer för hoppningsvis senare!

Biiilder!


såå, nu mat sen no!
Hur nu krypit ner i min säng efter en rätt så kall träningen! Blev sesongens första ute träning idag på Lombia! Rätt kul ändå, förutom kylan. Nu laddat om med en stor safftig apelsin. Ska snart ta och göra klart en NO laboration som ska in i morgon, sen blir de nog och sova.

Har inte haft så mycket tid och blogga varken igår eller förrgår, och har heller inte hunnit ladda upp bilder. Men har kanppt varit hemma då min moster kom i lördags och jag var borta hos Sara hela natten. Och gårdagen tillbringade jag först nere i Kurravaara i sex timmar, där efter blev det att sova hos hjärtat Isabelle, vart jag inte hade tillgång till internet. Men men, jag gör så gott jag kan, och hinner jag inte blogga så hinner jag inte! Men men, laddar upp lite bilder snart. Ska föra över till datan först.