Hejhej bloggen! Har inte hunnit skriva något i dag, och hinner heller inte nu. Har varit och tränat 2 timmars träning i dag, det var otroligt kul. Pluggade även lite med Isabelle J efter skolan, men ska fortsätta nu innan jag somnar. Har därför ingen tid att sitta kvar här. Vi får helt enkelt ta och höras.

P.K.S.

Satt och titade runt på lite bloggar nu nyligen, tittade då in på en kompis blogg i umeå, där hittade jag endel riktigt bra musik. Men en kille jag verkligen fastnade för är " Justin Bieber". Han är otroligt duktig för att bara vara 15 år gammal, och han ser så otroligt bra ut, så sjukt söt! Har nu kollat runt på YouTube efter bra låtar med honom, och har hittat flera otroligt bra!


Justin Bieber - Where are you now

Justin Bieber - One time

Justin Bieber - Love me

Justin Bieber - Favorite Girl


Justin Bieber - Down to earth

Justin Bieber - First dance

Justin Bieber - Common Denominator

Justin Bieber - Bigger

Nu får det räcka! Herregud vad många de blev, men kunde inte låta bli! Fanns så många bra låtar med honom, men alla är inte mina favoriter. Men DUKTIG är han! Lyssna gärna!

Nej men nu ska jag gå, ska lyssna lite mer musik, sen blir de att lägga mig i sängen och plugga! Ha de underbart så länge!

P.K.S. (PussKramSweet)

Hejhej! Har precis rest mig från soffan, tänkte gå och plugga, men kom mig inte långt innan jag fastna igen!
Skolan gick bra idag, helt okej. Vaccinationen var idag, men jag tog inte sprutan. Vet inte varför, jag hatar sprutor mer än något annat, och jag ville inte! Så ingen spruta för min del.
For sedan till praoplatsen med Isabelle J på lunchen för att äta jul lunch där då dom bjudit dit oss. Det var skönt att träffa alla igen, trotts att vi var där förra veckan! Efter att jag varit där, blev det utvecklingssamtal på skolan. Gick riktigt bra de, allt var bra. Inget som jag störde mig på i alla fall.

Fick skjuts hem från skolan sedan av mommos gubbe för orkade inte gå. Och nu sitter jag här hemma. Måste strax gå och plugga lite grann! Så Blir inte mycket mera skrivet nu! Men Vi får höras senare!

P.K.S. (PussKramSweet)