Jag har tidigare kollat på Bones i 3an klockan 8. Där efter har jag bara suttit vid datan. Ska ta och gå och tvätta ansiktet snart och ära något. Där efter blir det telefonen men vän. Blir och duscha i morgon på morgonen. Känner mig ganska trött, men känns ändå som om jag vill till skolan i morgon. För det e typ 1 vecka kvar, sen är det 4 chill dagar till i skolan sen är det slut! Så om man far till skolan kommer sommarlovet snabbare! :) hahah. Aja, ska inte blogga mera nu, men hoppas alla ni söta rara haft en underbar dag! Kram sweeet! :)

Nu har jag ganska nyss ätit. Det var riktigt gott, grillad kyckling fileé, eller hur det nu stavas, men ris och sås och sallad så klart! Jag och Luigi skulle ju ut och spela fotboll innan maten, men hitta ingen fotboll, så vi gick bara ut. Riktigt skönt väder ute. Aja, ska inte blogga mycket nu. Ska se tv klockan 8, tror Bones går i 3 an eller något. Men vi hörs sen ha det kung så länge sweeeT! :)


Luigi lekte i lekparken ;P


Sen gick vi i skoge också:)


Middagen i dag :) Riktigt gott det med, som vanligt!:)
Hejhej, nu har jag kommit hem för ett tag sen. For ju till matchen då damerna spela då vi skulle vara bollflickor. Matchen slutade 5-0 till UIK. 1 mål i första halvlek och 4 i andra halvlek, tyckte dom spela bra. Annars var det väll inte så kul där. Vi  var 5 st där, jag, Linn, Elisabeth, Lisa H, Amanda K och sen någon random som inte går i vårt lag:P. Ska nu strax ta och fara ut och spela fotboll med Luigi på fotbolls planen här nära, men bloggar sen. Gå ut och njut i solen alla, det är fett fint väder ute. Hur varmt som hellst. Kram sweeet!


Bilder från uppvärmningen.

Söta Elisss och snyggingen Linn E :)