Denna vecka, denna dag börjar gå mot sitt slut. Känns som om jag gjort ingenting men ändå allt idag. Läst bibeltext, varit med barnen, städat och bakat samtidigt som jag myst ner mig i mina mjukisbyxor i soffan. En helt okej söndag tycker jag. 

Fastnade även på youtube och kunde inte låta bli att se klipp efter klipp. Han kan verkligen de ha gör!
 

Våren kryper fram allt mer för var dag som går och ingen tackar nej till en solig dag. Jag längtar så mycket till ledighet och att de andra skolåret ska vara avklarat. Få samla krafter för att beta av de sista året i skola på ett bra tag för min del!

Jag ska se världen!

Sitter hopkrupen i soffan med hunden tätt intill och med en kopp kaffe stående på bordet. Jag låter tiden ticka iväg nästan som om jag tror att väskan där uppe ska packa sig själv.


13.40 sätter jag mig på tåget som tar mig tillbaka till Umeå och skolan. Känns lite tråkigt att åka då jag inte återvänder till Kiruna igen för än om fyra månader. Snön hinner smälta och de varmare dagarna här hinner passera och om nio veckor beger jag mig till Island i två månader. Tiden rusar iväg och jag längtar samtidigt som tiden gärna får stå still för ett tag.