Hejhej! Nu kom det lite tit till att blogga. Blir ju inte en regelbunden bloggning nu, har inte riktigt tid, och håller mycket på med annat hela tiden. Sitter i alla fall här nu vid datan och skriver med lite folk på msn. Skönt med lov, verkligen! Men ändå har jag inte gjort mcyket i dag! Vaknade i morse, for då på stan en snabb sväng och köpte en ny fundation. Där efter blev det att dra med mamma till mommo. For sedan med mamma till hennes jobb, grymt tråkigt och fråga mig inte varför jag for dit! Men skulle dra ut först, och sen blev det inte av, så satt där i flera timmar och lyssna då hon snacka i telefonen med en massa kunder! Beställde även en tröja då! :) Och ska snart ta och beställa mina täckbyxor som jag vill ha. Ska vänta med jackan, tror jag önskar mig den i julklapp eller något! Aja. Finns inte så mycket att berätta mer. Ska dra nu, ska snart gå och lägga mig i sängen och smsa och kolla tv! Ha de bra. Puss kram sweeet! :)


Beställde den här tröjjan idag! Kostade 599kr, men mamma hade 40% erbjudande, så det blev dryg 360 kr för den! :)


Ska beställa dom här byxorna nu i kväll då mamma lagt Saga. Kostar 1899kr (A) :)


pusspådig!

Hejhej! Har nu suttit och tränat en massa glosor på  glosmaskinen på  liber.. är helt slut. Måste ju plugga till Engelska provet på  fredag.. suck! Aja, dagen idag gick bra, fick tillbaka SO provet idag.. gissa vad det blev? :O ...na na na.. MSV! :) Hade MVG på 9 frågor och VG på 1 fråga! Så är nöjd! Så hoppad på att de här också blir bra nu på  Engelska provet, vilket jag är tveksamm på!

Var i allafall med Caroline idag, eller i kväll, vi gjorde typ inget. Var på  sporthallen och hängde tills jag bad mamma komma och hämta mig för att jag skulle hem och plugga, villket jag nu gjort. Så ska gå och göra något annat ett litet tag, sen plugga lite till tror jag, och där efter sova! Har sov morgon i morgon till 10 över 9. Sen efter skolan blir det att vara med Isabelle, ska köpa lite nya saker. Där efter blir det hem och plugga en massa, och sen möte på Ferrum med laget och damlaget. Får se hur det blir med allt nu.. Aja, måste gå. Hoppas ni haft en bra dag! Puss Kram sweeet! <3


godnatt!<3

Hej hej bloggen! Har inte bloggat nu hela tiden! Men jag skriver ju som sagt då jag har tide, eller jag försöker i alla fall! För så mycket med skolan och så, och vänner, och då blir det inte så mycket data. Igår var jag med Isabelle, vi pluggade en massa NO och där efter for jag och sola med syster och bada bubbelpool på hennes mammas jobb. Kom hem vid halv 12, haha. Det var i alla fall riktigt mysigt där!

Men om vi tänker på  idag, så har det varit en ganska bra dag! Fick tillbaka Svenska prvet idag och HK provet. Svenska provet fick jag MVG på och VG på HK provet! Rätt nöjd ändå. Får även veta resultatet på  SO provet på onsdag! Men eftersom jag har NO prov i morgon om Ljudet, så har den här dagen också bestått av en MASSA plugg, typ hela dagen med Isabelle. Men det har ju gett resultat också! Så hoppas ju på det bästa i morgon  i alla fall.

Aja, ska nu strax ta och stänga av datan, och där efter kanske gå och duscha, och sen blir de att läsa igenom lite NO kanske, sen sova. Men nu får ha de så bra! Blir att TAGGA lovet som kommer! Blir nog lite besök ner ifrån Umeå då utav Maja och Liv förhoppningsvis! PussKram sweeet, Godnatt! <3