Hejhej på er alla igen. Nu sitter jag i min säng som vanligt. Har kommit hem för ett tag sen.

For ju på fotbolls träningen efter skolan. Skönt och kul var det, men det är ganska tråkigt att vi bara tränar en timme. Sen efter träningen gick jag till pappas jobb, där jag bytte om till vanlig kläder, fräschade upp mig eller hur det nu stavas och sen for jag till bion. Vi såg på någon konstig film. En shopaholics bekännelser tror jag det hette. Sen gick jag in till vasa plan och ringde Sofie medans jag vänta på bussen. Vi snacka om allt möjligt. När jag sedan kom hem var det dags för mat som pappa lagt upp åt mig. Så nu sitter jag här och bara skriver. Ska försöka gå och lägga mig tidigt i kväll, men vid det här laget borde vi alla veta att jag inte är så bra att hålla det jag säger när det gäller den saken. Haha. Aja, bloggar kanske lite senare. Hoppas all haft en bra dag. Kram!


Filmen jag såg på bio i dag.


Fick lov att vara lite onyttig, men jag lovar, det ska inte hända igen!


Bio!


Min middag som pappa gjort då jag kom hem.
Hejhej. Har precis kommit in genom dörren. Ska strax byta om till träningskläder, slänga i mig lite mat och sedan fara till fotbolls träningen. Tror knappt jag hinner äta något innan jag far, så det lär väll bli att jag tar med mig en apelsin eller något sådant. Måste ta med ombyte efter träningen för ska på bio klockan 6, så hinner inte fara hem imellan, så det blir att duscha efter bion.. Aja så är det när man har mycket att göra.  Men vi hörs sen, ha en fortsatt trevlig dag. Kram! (kommer bilder sen)

Godmorgon alla morgon pigga. Själv kan jag inte säga att jag är pigg, är så jävla trött. Fattar det inte! Har redan lyckats snooza en halvtimme. Jag är ju som jag är. Ska ta och sätta på plattången och sedan gå och äta något. Mitt hår ser hemskt ut nu för gick ju och la mig med blött hår i går. Så gör man då man är trött, fast då blir det jobbigt sen på morgonen då man ska platta det helt fuckade håret. Nej ska inte blogga så mycket mer nu för måste gå och äta och så, men vi får höras senare i dag. Ha en bra dag, Kram!