Hej på er alla där ute som kikar in här på bloggen. I morgon börjar min nästa resa. Efter sju veckor i Florida väntar nu drygt tio veckor i Oklahoma. Sist jag träffade min pappa var i Juni 2009, så över fem år sen senast. Ska bli lite spännande och träffa honom och få se lite nya saker. Hinner hända en del från 14 till 19 år.
 
Nu är i alla fall mina väskor packade, rätt proppfulla.. Tänkte först försöka lämna ena väskan här, men insåg ganska snabbt att det skulle bli omöjligt. Känns dock lite drygt för måste betala 60 dollar för att checka in två väskor, vilket är över 400 svenska kronor. Men men, så får det bli! 

Vi hörs!
 
Gjorde mina naglar en sista gång här innan jag nu åker. Mest för att ta bort gelelacket jag hade på naglarna. Nu blir det jag själv som får rå om dom ett tag fram över. 
 
Florida, Oklahoma, USA,
 
Mycket funderingar nu. Klurar och klurar på hur och vad jag ska göra när jag kommer tillbaka till Sverige. Folkhögskola eller Komvux, eller inget av det och försöka jobba? Aa, det är lite vad som snurrar i min skalle just för dagen. Saker kräver planering och jag avskyr att vara ute i sista minuten om det inte alls är nödvändigt. Behöver kompletera lite grann innan jag kan söka in på univeristet längre fram i tiden. 

Annars har jag inte så mycket mer att dela med mig av. Tittat kart andra säsongen av Orange Is The New Black, den gick hem, men det ligger inte i toppen bland mina favoritserier. Nu är frågan vad jag ska börja se för något. Har funderat på The Originals som är en sido serie av The Vampire Diaries som jag älskar. Har ni några förslag på bra serier jag kan underhålla mig med tills fler säesongsläpp av dem jag redan ser på kommer ut? :) Tack på förhand!
 
 
Delar med mig av några bilder som den otroligt duktiga och härliga Rebecca Lundh fotograferade i sommras. 
 
 
Bilder, Port Charlotte, USA, funderingar,
Söndagen börjar gå mot sitt slut och snart har jag bara en vecka kvar här hos min farmor. Känns både skönt och lite tråkigt. Jag och min faster kommer verkligen överens och har jätte kul ihop, dock ses ju inte vi varje dag, och de dagarna vi inte ses känns som en evighet! Så ska bli skönt att se något nytt ändå.
 
Blir hos pappa i Oklahoma i två och en halv månad. Är inte tillbaka i Florida för än 14 december. Blir att fira jul och nyår här innan jag flyger tillbaka till sverige den 17 januari (landar i Stockholm 18 januari). Vad väntar då!? Jag vill så mycket och är rätt kluven. Vad jag i alla fall vet är att när jag bestämmer mig för att bosätta mig och börja mitt liv igen, så är Umeå staden jag kommer att göra det i. Saknar Umeå så mycket, alla fantastiska männsikor och mitt liv. Jag vill tillbaka!
 
Tänkte uppdatera er lite, nu vet ni vad som komma skall för min del. Sen hur varje dag kommer se ut har jag ingen aning om. Men förhoppningsvis finns det mer att dela med mig av längre fram. 
 
Bjuder på lite bilder från arkivet här i Usa...
 
Min pappa VS jag som liten. 
Pappa
Min faster, Gina. 
Pappa på väg på bal för ett antal år sedan.
Pappa.
Pappa VS sin bror när det tog studenten engång i tiden. Ser ni hur lika men ändå olika dem är. HUDFÄRGEN!?!?!
Min faster. Kolla håret!?
Pappa med sina syskon och deras "styv pappa". 
Farmor och pappa. 
Mamma och pappa i USA. 
Pappa. 
 
 
Bilder, Florida, USA,