Hej på er. Tänkte mest titta in här och säga att jag lever i fall att det är någon som undrar. Jag jobbar på just nu så mina dagar är inte alls lika sega som de tidigare varit. Dock när man jobbar eftermiddag/kväll vänder man totalt på dygnet. Försöker tvinga upp ming själv innan elva (får dåligt samvete om jag sover hela dagen) men det slutar ofta med att jag måste lägga mig igen en timme eller så. Somnar sällan innan fyra på morgonen trots att jag försökt lägga mig innan... Undra hur tufft jag kommer ha det när jag kommer tillbaka till Sverige? Sju timmars tidsskillnad. Kommer vara en zombie i en vecka eller något. 
 
Aja, som sagt, jag lever och jobbar på just nu. Trots att jag trivs bra med alla på jobbet så ångrar jag inte att jag bestämt mig för att komma hem om tre veckor. Jag längtar verkligen efter alla er där hemma! 
 
 
 
 
Oklahoma, USA,
 

Hej på er. Mina dagar här borta börjar faktiskt rulla på bättre nu när jag äntligen har någonting att göra vissa dagar. Jag har nämligen börjat jobba på Pizza Hut. Trots att jag bara har fyra veckor kvar här så gick det jätte bra att jobba en kortare period. Gör det mest för att ha en sysselsättning men erfarenhet hakar ju även med på köpet. Är schemalagd 4-6 timmar ungefär fyra dagar i veckan. Ska mestadels servera men börjar med att värma upp i drive thrun, språket är det som är krångligast. Här har som alla en Country dialekt och ibland låter det som om folk har en stor potatis i munnen när de pratar eller något, för jag höra inte vad de säger! Plus tempot vissa har, ni kan tänka mig stå där som ett frågetecken. Men i dag gick det faktiskt bra och jag skötte det mesta på egen hand i luckan. Är ledig i morgon och lika så pappa, så vi ska försöka hitta på någonting. 

Tiden kommer gå fort nu, och det är mindre än 30 dagar tills jag är på svensk mark igen. Jag längtar verkligen! 
 
För er som inte vet så befinner jag mig i Durant i Oklahoma mer inåt i "landet" USA. En bit från Florida som ni ser nere i högra hörnet, "udden". 
 
Inte den här Pizza Hut jag jobbar på, men kunde inte hitta någon bild på google på stället jag jobbar på.  (Lånad bild) 
 
Jobb, Oklahoma, USA,

Hej på er. Åter igen, tusen tack för alla fina mejl och kommentarer jag får av er som tittat in här. Jag blir så fylld av tacksamhet, tacksamhet för att jag känner så många fina människor som bryr sig. Jag.blir.rörd! Djupt in i själen, ärligt! Trots att jag känt besvikelse över att resan inte blev som jag kanske hoppades att den skulle, och fast den inte öppnade alla de dörrar jag föreställde mig att den kunde, så är jag, som jag sagt tidigare, väldigt glad att jag valde att göra denna resa. Den här resan har verkligen fått mig att inse hur viktigt det är att omringas av människor som får en att må bra, av människor som tar fram den bästa sidan av dig och som låter dig vara just den du är. 

 För var dag som går här, för var dag som tar mig närmare hem kan jag inte sluta tänka på hur TACKSAM jag är. Jag vet inte varför jag tänker som jag gör, men jag blir alldeles varm inombords. Jag vill säga att jag inte har någonting när jag kommer tillbaka till Sverige, inge jobb, skola, sysselsättning eller boende men jag inser ju nu när jag skriver hur mycket jag egentligen har att komma tillbaka till. Till alla er där hemma, Umeå som Kiruna, till alla er som jag är tacksam över att jag har i mitt liv. Gud så jag smörar på, men det bara kommer ur mig. Efter att ha spenderat så många dagar på ett och samma rum utan att knappt prata med någon, så klarar jag inte av att inte dela med mig av det jag känner. Jag är social och jag älskar att vara runt människor, prata med människor och göra saker med och för människor. När man inte längre kan styra över det eller har möjlighet att göra det, och för en längre tid gör absolut ingenting, då håller man på att bli tokig. Jag har bara känt hur jag gått utförs, tills jag bestämde mig för att fatta beslutet att åka hem tidigare än planerat. Det bästa beslutet jag tagit, trots att jag ännu inte är hemma. 

 
 
Bara TACK till alla er som hört av sig och för allt fint ni skriver till mig. Vad har jag gjort för att förtjäna så många fina människor i mitt liv. Jag är  tacksam.
 
Tacksamhet, USA, funderingar,