Hej på er. Åter igen har det gått några dagar sen senast. Jobb, jobb, jobb. Massa jobb har det varit. Men vet ni vad, jag har haft LEDIGT idag och lika så i morgon. TVÅ hela dagar nu efter elva dagars jobbande känns bara skönt!
Jag mår bra jag. Passade på att sova ut i morse, halv tio klev jag upp efter att Castor varit och krafsat på dörren ett antal gånger. Somnade sedan även till på soffan under dagen, så tror jag behövde lite ”fri” från jobbet.
 
Har haft tid och sticka några varv idag och bättrat på nagellacket som sett förjävligt ut efter dessa jobbdagar.  Tvättmaskinen har även varit igång i två omgångar, och det behövdes verkligen. Fatta, två veckor har gått och jag har i princip använt alla kläder jag tog med mig hit, OCH det är SEX VECKOR kvar… Förstå hur jäkla leds jag ska vara på mina kläder när jag kommer här ifrån!?? Tror jag får ta en shoppingrunda när jag landat i Sverige igen! 
 
 

Kvällspromenad med älskade Castor! 
 
 
 
 

Hej igen här. Precis som jag skrev i förra inlägget så skulle jag inte ha klagat på att vi bara fick jobba två timmar den dagen. Dem två senaste dagarna har varit 12- och 13-timmar långa. Har börjat vid nio tiden och slutat 21-22 då jag fått vänta och tagit emot gästerna på gården.

 På dagarna byter vi sängkläder och städar rum, tvättar och ordnar dagsplaner, springer över till äggen för att granska och packa dem närmare femtusen äggen som kommer dagligen. Det finnas att göra en hel del där! Men trotts att dem här senaste dagarna varit långa så har det ändå varit riktigt roligt att ta emot gästerna på kvällarna. Tiden går lite långsamt när man får vänta på att dem kommer, men tvätten ordnar inte sig själv och det finns alltid någonting man kan komma på att göra!

Castor min fina vän har varit helt galen när jag kommit hem på kvällarna och har varit borta hela dagen. Så idag tog vi oss ut till ”hundgården” som jag nu kallar den (kommer inte ihåg vad den heter på Isländska…), för att låta Castor springa av sig. Förstår inte, han får aldrig nog. Jag har både sprungit och kastat den där bollen åt han så många gånger att jag är helt slut. Magga har bara skrattat när jag sprungit som en galning, vänt riktning och sprungit igen, bara för att få hunden att springa av sig. Finns så mycket liv i den där hunden!

Imorgon väntar dags-och kvällspass igen för min del, så vi får se när jag kikar in här igen.
På återseende, Ha det så bra! 
 
 
 
 
 
 
 

17onde Juni idag, Islands nationaldag.

Var riktigt trött i morse när jag skulle upp för att fara och jobba. Vi var flera som jobbade idag och efter TVÅ timmar var vi klara. Nästan jobbigt kan jag tycka att åka hela vägen ut dit till gården för att bara jobba en kort stund, men antar att jag inte ska klaga, kommer komma långa dagar då vi har massor att göra!

På eftermiddagen for jag och Gislina m.fl. ner på stan. Massor med folk över allt och efter att barnen fått sitt sockervadd promenerade vi bort till HOF och satte oss på uteserveringen vid vattnet för en kopp kaffe. Solen sken och jag bara njöt av att sitta och titta på utsikten.  

Här på Island tycker jag nästan att vart man än vänder sig så känns det som om man står och tittar på en enorm tavla av landskap. Svårt att förklara, men först möts man av vad det nu än är, en gata, hus, vägar eller vad som, och bakom de kommer vackra Enorma fjäll och fantastiska vyer. Känslan är så härlig, Island är så vackert, och jag trivs verkligen här!