Hallå bloggen! Gud vad jag saknar att blogga! Det var som så skönt då det var ett måste hela tiden, eller ja ni fattar ni som bloggar/bloggat själva.
Livet flyter i alla fall på som vanligt för mig, otur som jag haft så har jag fått magsjuka.. Inte alls kul, men är på bättringsvägen nu, förhoppningsvis! Tror de blir skola och träning för min del i morgon, annars blir de och vara hemma en dag till.
Känner mig helt tomm på ord, vet inte alls vad jag ska säga. Min dag har inte alls varit så speciell, har legat i sängen i stort sätt hela dagen. Men tog även en dusch sen i hopp om att tvätta bort alla basiilusker så jag blir frisk! Vi får se om de hjälpte sen! Annars länktar jag väll lite till på söndag då man övergår från "fjortis" till "byxmyndig", hahah. Nej men då blir jag ett år äldre! Ska väll bli lite najs! Sen blir de även att spela fotboll i helgen. Annars inte så mycket mer planerat, lär väll dra och sola i morgon med Lina innan träningen! Annars får vi se vad dom kommande dagarna har att erbjuda!
Men ni får ha de så bra!

P.K.S.